Rubriky
Nezařazené

První přespání  3.11. – 4.11.

 

3.11. se sejdeme v 15:30 v klubovně, kde si necháme věci. Společně půjdeme na parkoviště u restaurace Studna, kde se zúčastníme Strašidelného průvodu se světýlky. Rodiče, kteří chtějí jít společně s námi jsou zváni již od klubovny, nebo kdykoli v průběhu pochodu. Po průvodu se s dětmi odebereme do klubovny, kde si vyzkoušíme zpívání a přespání ve spacácích. Dopoledne zahrajeme hry a v 10:00 bude výprava v klubovně ukončena.

  • S sebou na průvod: lucerničku, či svítilnu (vhodná např. čelovka), batůžek, pití, svačinku, pláštěnku, bundu, pevnější boty
  • S sebou na přespání (odložíme si v klubovně)spacák, karimatka, hygienické potřeby, velkou lžíci, hrnek, ešus, nebo misku na cerálie, ideálně vše v batohu, 150 kč, hudební nástroj? 
  • Převlékání – v klubovně je možno se převléknout ze „školních“ šatů a nechat si tam aktovky a ostatní věci
  • Speciální potřeby – pokud Vaše dítě nejí obložené chleby, nebo cerálie, prosíme o vlastní svačinu – večeři, pokud Vaše dítě bere léky, prosíme o upozornění, pokud Vaše dítě bude spát poprvé mimo domov, je možné, že přijdou slzičky, jsme zvyklí tyto situace řešit, ale buďte prosím pro jistotu na telefonu s možností odvozu domů. Je důležité, aby si děti zvykaly spát na výpravách, ale záměrně první přespání děláme v klubovně v dojezdové vzdálenosti.
  • Děti, které půjdou ze školy či družiny – rodiče nechť do družinového denníčku nahlásí, že půjdou v 15:10 samy, Jiří Kocich si je před školou vyzvedne a odvede do klubovny. Rodiče, kteří se pro tuto variantu rozhodnou, prosím ať mi napíší mail se jménem dítěte, ať si mohu vytvořit seznam a na nikoho nezapomeneme.

Těšíme se!